تجهیزات و لوازم مورد نیاز سردخانه

ساخت وبلاگ

بعد از انجام مشاوه، بررسی دقیق مالی و نوشتن یک طرح توجیهی مناسب، اقلام و قطعات مورد نیاز برای ساخت سردخانه باید به درستی شناسایی و تهیه شود. برای این کار می توانید لیستی از لوازم مورد نیاز خود را که شامل هزینه ی خرید قطعات و تجهیزات، برند و کیفیت آن ها است، تهیه کنید. پیشنهاد می کنیم این کار را به پیمانکاران و متخصصان با سابقه ی گروه صنعتی دی بسپارید که قادر هستند تمام لوازم یک سردخانه را از برند های روز دنیا با کیفیت مناسب تامین کنند. بعد از خرید قطعات و تجهیزات مورد نیاز، محصولات خریداری شده باید به محل احداث سردخانه منتقل شود که متناسب با ابعاد سردخانه، وسایل حمل و نقل تعیین می شود. در هنگام انتقال تجهیزات سردخانه صنعتی به مکان مورد نظر باید دقت شود که محصولات دچار تکان شدید و یا ضربه نشوند. حمل کمپرسور از حساسیت بیشتری برخوردار است و باید دقت شود که برعکس بارگیری نشود؛ زیرا باعث تخلیه ی روغن آن می شود.

بررسی کلی مراحل احداث یک سردخانه

اولین مرحله در احداث سردخانه، نصب کابین می باشد که متناسب با ابعاد آن ممکن است چند ساعت یا چندین ماه طول بکشد. در این مرحله نیاز به یک تیم اجرایی مجرب است که بتواند به درستی از عهده ی این کار بر بیاید. تیم اجرایی مورد نظر باید تجهیزات مخصوصی مانند لیفتراک و جرثقیل جهت انتقال پنل ها را داشته باشد.

 

تامین لوازم سردخانه صنعتی

در هنگام نصب پنل دیواره ها باید دقت شود که کاملا به صورت عمودی نصب شود و کجی نداشته باشد. بعد از نصب دیواره ها نوبت به نصب سقف می رسد که سخت ترین مرحله در ساخت کابین است. برای کف سردخانه ها معمولا از یونولیت یا ساندویچ پنل استفاده می کنند که می تواند عایق کاری و ایزوله شود. نصب درب های کابین یکی از حساس ترین بخش ها در تامین و نصب لوازم سردخانه است. در نصب درب باید دقت شود که درست در جای مناسب خود و کاملا تراز شده قرار بگیرند و تمام درز های آن عایق کاری شود.

بعد از انجام مراحلی که ذکر شد، نصب تجهیزات و قطعات سردخانه که در ادامه به صورت کامل توضیح داده می شود، انجام می شود. بعد از نصب کابین، موتور و تجهیزات مکانیکی نوبت به چسب کاری و عایق بندی سیستم می رسد که باید با حساسیت زیادی انجام شود.

 

معرفی لوازم به کار رفته در سردخانه

گروه صنعتی دی به کمک دانش فنی و روز افزون خود در تلاش است، شما عزیزان را در خصوص احداث یک سردخانه ی مناسب یاری دهد و تمام تجهیزات و قطعات مورد نظر را در اختیارتان قرار دهد و تامین کند. لوازم مورد نیاز برای هر سردخانه به 6 نوع کلی تقسیم می شوند که شامل موارد زیر است:

 

کمپرسور (Compressor)

  • کندانسور به منظور سرد کردن گاز مبرد و تبدیل آن به مایع (Condensor)
  • اواپراتور (Evaporator)
  • شیر انبساط برای ایجاد افت فشار در مایع مبرد (Expansion valve)
  • تابلو برق سردخانه
  • تجهیزات و ملزومات نصب
  • تابلو برق

 

تامین تجهیزات سردخانه

 

مرکز فرماندهی یک سردخانه تابلو برق آن است که وظیفه ی کنترل و تامین برق تمام بخش های سردخانه را دارد که شامل الکترو موتور اصلی، الکترو پمپ روغن، هیتر روغن، الکتروفن ، الکترو پمپ آب، کنترل سطح، تغذیه مخزن، پمپ های آمونیاک، فن های اواپراتور، ایستگاه شیرآلات و فن های تخلیه می باشد. تابلو برق ها متناسب با ظرفیت سردخانه طراحی و ساخته می شود. در تابلو برق سردخانه قطعات الکتریکی به کار رفته در آن  به دو بخش قدرت و فرمان تقسیم می شود. تجهیزات به کار رفته در بخش قدرت شامل کنتاکتورهای (کمپرسور،کندانسور، اواپراتور، المنت دیفراست) یمتال، فیوز اصلی، کلید سلکتور اصلی ترمینال های قدرت و… می باشد. تجهیزات بخش کنترل هم شامل ترموستات، کنترل فاز ،کنترل بار،  ساعت فرمان، ترمیستور،کلید تاخیری اوپراتور، ترمودیسک، تیغه های کمکی کنتاکتور(N.O N.C) چراغ های سیگنال، نشانگر ها و… است.

 

کمپرسور

کمپرسور دو مرحله‌ ای بیتزر

مهم ترین تجهیز به کار رفته در یک سردخانه کمپرسور است و وظیفه متراکم کردن گاز را جهت افزایش فشار و دمای گاز بر عهده‌ دارد. انواع کمپرسور های با کیفیت از برند های معتبر نظیر کمپرسور اسکرو و پیستونی بیتزر، اسکرال و منیروپ دانفوس، اسکرال و پیستونی کوپلند و سکاپ را در اختیار دارد و با مشاوره ی دقیق با توجه به نیاز سردخانه شما کمپرسور مناسب را پیشنهاد می کند. برای دریافت اطلاعات بیشتر از کمپرسور ها می توانید با ما تماس بگیرید.

اواپراتور و کندانسور

  • کندانسور تبادل کار AB
  • کندانسور تبادل کار AB
  • اواپراتور هوایی تبادل کار سری LC مدل (LC7(6-4
  • اواپراتور هوایی تبادل کار سری LC مدل (LC7(6-4

وظیفه ی کندانسور این است که گاز گرم شده ناشی از فعالیت کمپرسور را خنک کند. اواپراتور مهم ترین تجهیزی است که در یک سیکل تبریدی به کار می رود و مایع مبرد را تبدیل به گاز کرده  و محیط اطراف را سرد می کند. کندانسور ها به سه نوع کندانسور هوایی، آبی و تبخیری تقسیم می شوند. اواپراتور ها نیز دارای دو نوع کویلی پره دارکه دارای لوله های مسی به صورت کویل هستند و اواپراتور کویلی بدون پره که اواپراتور صفحه ای نیز نامیده می شود،تقسیم می شوند. نکته ی قابل توجه این است که بار سرمایشی سردخانه و مواد درون آن باید برابر با بار سرمایشی اواپراتور باشد.

ساندویچ پنل های سردخانه ای

ساندویچ پنل ها یک نوع عایق بندی حرارتی محسوب می شوند که از 3 لایه تشکیل شده است. ساندویچ پنل سردخانه ای از عایق پلی اورتان ساخته شده است که استحکام حرارتی، مقاومت به سایش و عایق حرارتی دارد. ساندویچ پنل ها با توجه نوع لایه بیرونی خود به نوع پلی استایرن سخت، فوم پلی اورتان (PUR)، پلی ایزوسیونات (PIR) و الیاف معدنی – پشم شیشه و پشم سنگ تقسیم می شوند. ساندویچ پنل ها دارای انواع دیواری و سقفی می باشند و در ساندویچ پنل های سردخانه ای از 3 نوع روکش استفاده می شود. قیمت ساندویچ پنل ها با توجه به جنس و ضخات ورق روکش، چگالی فوم به کار رفته در هسته و ضخامت آن تعیین می شود.

ادوات و تجهیزات به کار رفته در یک سردخانه

سردخانه مانند هر سیستم برودتی نیازمند یک سری ادوات اصلی در قسمت کمپرسور، کندانسور، اواپراتور و … می باشد. ادوات اصلی کندانسور شامل مخزن و پمپ آب، فن هوا، هیتر، شیر تخلیه ی آب، شیر شناور، شیر های ورودی گاز، شیر های خروجی مایع، شیر تخلیه ی هوا، دستگاه های کنترل فشار، فشار سنج ها و … می باشد.

اواپراتور نیز دارای ادواتی همچون کویل، فن برای گردش هوا، ترموستات جهت تنظیم درجه حرارت با توجه به نوع مواد غذائی موجود در سردخانه، شیر های دستی، شیر های برقی، شیر های یک طرفه، شیر انبساط، فیلتر درایر، شیر PM ، شیر های پایلوت CVM و CVP ، شیر CVMD و … می باشد.

کمپرسور ها نیز شامل الکترو موتور، اویل سپراتور، اویل کولر برای خنک کردن روغن، پمپ روغن، سیستم کنترل ظرفیت و … هستند. از دیگر قطعات به کار رفته می توان به شیر سه طرفه روغن، هیتر روغن،  شیر ورودی گاز سرد، شیر خروجی گاز داغ، شیر ورودی مایع مبرد به اویل کولر، شیر خروجی گاز مبرد از اویل کولر، شیر اطمینان، شیر ورودی از الکنومایرز، شیرهای سرویس، شیر تخلیه روغن، شیر شارژ روغن، ، سنسورهای فشار و حرارت، دستگاه‌ های کنترل فشار و حرارت و … اشاره کرد.

 

لوازم مورد نیاز در احداث سردخانه های صنعتی

 افتخار دارد در طراحی، احداث و تامین تجهیزات و لوازم مورد نیاز سردخانه های فریونی شما مشتریان گرامی را همراهی کند. این شرکت با تکیه بر دانش و سابقه کاری خود به یکی از بزرگترین شرکت های ساخت سردخانه های فریونی تبدیل شده است.

تفاوت عمده سیکل های تبرید آمونیاکی و فریونی به نوع مبرد آن ها بر می گردد. در سیستم های آمونیاکی بر خلاف سیستم های فریونی، از یک موتورخانه تشکیل شده است که همه ی اجزا به غیر از اواپراتور در آن قرار می گیرد. در سیستم‌ های تبرید فریونی، مبرد استفاده شده از نوع فریون است. در این نوع سیستم‌ های برودتی ابتدا مبرد به وسیله کمپرسور که می‌تواند از نوع ‌کمپرسور اسکرال باشد، فشرده می‌گردد. ‌کمپرسور اسکرال دارای دو حلزونی ثابت و متحرک، شیر یک طرفه و … است. شیر یک طرفه در ‌کمپرسور اسکرال به مبرد فشرده شده اجازه بازگشت به داخل کمپرسور را نمی‌ دهد. بقیه فرایند هایی که به وسیله سیستم تبرید فریونی انجام می شود مانند سیستم‌ تبرید آمونیاکی است.

‌شیرآلات آمونیاکی و فریونی هم از لحاظ عملکرد مانند یکدیگر هستند فقط با توجه به نوع مبرد (فریونی یا آمونیاکی) که در سیستم استفاده می شود، انتخاب می شوند. تجهیزات و لوازم مورد نیاز برای سردخانه های فریونی نظیر اواپراتور، کویل اواپراتور، فن اواپرتور و دفراست اواپراتور فریونی و انواع کمپرسور های فریونی را که با گاز های R22 ، R404A ، R507A ، R449A ، R448A ، R134a ، R407c و … کار می کنند، از برند های معتبر تامین و تهیه کند. این شرکت تمام تجهیزات مکانیکی نظیر شیر های دستی، سایت گلاس ها ، فیلتر درایر ها با اتصال جوشی و مهره ای، انواع اکسپنشن ولو ها ، کر درایر ها و … را که با انواع گازهای فریونی سازگار است، در اختیار دارد.

فروش تجهیزات سردخانه...
ما را در سایت فروش تجهیزات سردخانه دنبال می کنید

برچسب : سردخانه,سردخانه مواد غذایی,سردخانه صنعتی, نویسنده : آرمان extra بازدید : 207 تاريخ : چهارشنبه 11 خرداد 1401 ساعت: 22:54